How to change a +4 zero loss effect loop into a -10

Info for maintaining and tweaking your amp to perfection.

Moderator: VelvetGeorge

Post Reply
redgtr
Senior Member
Posts: 76
Joined: Mon Jan 31, 2011 1:23 pm
Just the numbers in order: 13492
Location: Atlanta, GA

How to change a +4 zero loss effect loop into a -10

Post by redgtr » Mon Oct 25, 2021 8:31 pm

Hey guys, I installed a Zero Loos effects loop in my baby several years ago. I ordered the +4 version because I thought I would be running it into studio processors but now I use mostly pedals. Does anyone know how to convert this to -10? Any thoughts?

danman
Senior Member
Posts: 1005
Joined: Tue Sep 10, 2013 9:09 pm
Just the numbers in order: 13492

Re: How to change a +4 zero loss effect loop into a -10

Post by danman » Tue Oct 26, 2021 7:06 pm

You should try contacting George through his email. I'm sure he would be happy to help with one of his products.

redgtr
Senior Member
Posts: 76
Joined: Mon Jan 31, 2011 1:23 pm
Just the numbers in order: 13492
Location: Atlanta, GA

Re: How to change a +4 zero loss effect loop into a -10

Post by redgtr » Tue Oct 26, 2021 7:49 pm

Yeah I think I will

redgtr
Senior Member
Posts: 76
Joined: Mon Jan 31, 2011 1:23 pm
Just the numbers in order: 13492
Location: Atlanta, GA

Re: How to change a +4 zero loss effect loop into a -10

Post by redgtr » Sun Nov 07, 2021 12:59 am

Hey guys the easiest solution is an ebtech line shifter

Post Reply